2oς ΑΝΟΙΧΤΟΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ
ΠΑΤΡΑΣ

27.05

2023

σχετικα

Ο «2ος Open Ποδηλατικός Γύρος Πάτρας» διοργανώνεται τη συνεργασία της  Ελληνικής Οµοσπονδίας Ποδηλασίας, του Ποδηλατικού Οµίλου Πατρών και την υποστήριξη οµάδων και συλλογικοτήτων της πόλης. 

Η έναρξη του ποδηλατικού γύρου θα πραγµατοποιηθεί από την ειδικά διαµορφωµένη αφετηρία κοντά στο παρκινγκ του Ν.Ο.Π, τo Σάββατο 27 Mαΐου το απόγευµα. Ποδηλάτες κάθε ηλικίας θα διασχίσουν την πόλη και θα καταλήξουν στο Νότιο Πάρκο, όπου η δράση θα ολοκληρωθεί µε µια µεγάλη δωρεάν live συναυλία, ανοικτή για το κοινό.

Στον γύρο, εκτός από τους ποδηλάτες, θα µπορούν επίσης να πάρουν µέρος και πολίτες µε rollers, skates ή πατίνια και οτιδήποτε µας µετακινεί οικολογικά.

DSC_4597-min
DSC_4511-min

ΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 

Οι συµµετέχοντες θα µπορούν να πραγµατοποιήσουν την εγγραφή τους για τον ποδηλατικό γύρο µέσα από τη  σελίδα της διοργάνωσης ή και από το περίπτερο της διοργάνωσης που θα λειτουργήσει 22/5 – 26/5, 09:00-21:00 στην πλατεία Γεώργιου. Οι συµµετοχές δεν έχουν ηλικιακό περιορισµό. Τα παιδιά έως 12 ετών πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα.  

Μετά τις 21/05 οι εγγραφές πραγματοποιούνται μόνο στο περίπτερο 09.00 – 21.00.

Για όλους τους συµµετέχοντες θα διατεθεί εξοπλισµός που περιλαµβάνει:

• το t-shirt της φετινής διοργάνωσης (αθλητική µπλούζα)

• ατοµική διαπίστευση µε τον αριθµό συµµετοχής

*Εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν και στην αφετηρία του ποδηλατικού γύρου, το πρωί του Σαββάτου. 

** Για τις εγγραφές του τελευταίου 3ημερου δεν μπορεί να είναι εξασφαλισμένη η διαθεσιμότητα σε μπλούζες και λοιπές παροχές.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Αφετηρία

Παρκινγκ ΝΟΠ, (πορεία προς κέντρο)

Διαδρομή

Ακτή Δυμαίων - Αγίου Ανδρέου - Φαβιέρου - Κωνσταντινουπόλεως - Μαιζώνος - Παπαφλέσσα - Ακτή Δυμαίων

Τερματισμός

Νότιο Πάρκο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

2ος ΑΝΟΙΧΤΟΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ
ΠΑΤΡΑΣ

27 Μαΐου 2023, 18:00

16:00
Γραμματεία Αγώνα στο Παρκινγκ ΝΟΠ
17:30
Προσέλευση Συμμετεχόντων, Παραλαβή Εξοπλισμού Συμμετοχής
18:00
Είσοδος Στην Αφετηρία
19:00
έναρξη Γύρου
20:00
Τερματισμός
20:30
Έναρξη Συναυλίας
LIVE

ΜΕΓΑΛΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Σάββατο 27.05.2023, νοτιο παρκο, 20.30

Mεγάλη υπαίθρια LIVE συναυλία με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και όλους τους συμμετέχοντες στον Ποδηλατικό Γύρο. 

 

STAN-PHOTOweb

City In Action και Ποδηλατικός Γύρος Πάτρας με grande τερματισμό!!!
Ποια είναι η έκπληξη της βραδιάς;
Τουλάχιστον όσον αφορά τον ποδηλατικό γύρο…;
Τι σκέφτηκαν οι διοργανωτές… για να μας αποζημιώσουν αμέσως μετά την ποδηλατάδα;
Μια συναυλία!
Αμέσως μετά τον τερματισμό του 2oυ Ανοικτού Ποδηλατικού Γύρου Πάτρας στο Νότιο Πάρκο, το Σάββατο 27 Μαΐου, θα μας περιμένει ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης για ένα δίωρο που θα μας ταξιδέψει με όλες του τις επιτυχίες.

Τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός. απασχολεί με τη μουσική του έμπνευση τα καλλιτεχνικά δρώμενα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής.
Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της νέας γενιάς, έχει δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του εμφάνιση. Είναι ένα από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ενώ τα τραγούδια του στο youtube έχουν εκατομμύρια views. Τα ραδιόφωνα αγαπούν να παίζουν κομμάτια του πολλά από τα οποία έχουν βρεθεί κατά καιρούς στην κορυφή των charts. Θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους, αλλά και γοητευτικούς τραγουδιστές σήμερα στην Ελλάδα.

Ο Stan Αντιπαριώτης δεν σταματά ποτέ να δημιουργεί. Καλλιτέχνης με ανησυχίες δεν διστάζει κάθε φορά να πειραματίζεται με τους ήχους και να δοκιμάζει διαφορετικά μουσικά είδη, προσφέροντας στο κοινό όλο και πιο ενδιαφέρουσες μουσικές προτάσεις.
Θέλει πάντα να δίνει κάτι διαφορετικό στο κοινό του και γι’ αυτό το λόγο ξεφεύγει από τα συνηθισμένα ακούσματα και προτείνει συνεχώς νέα μουσικά μονοπάτια.
Σύγχρονος ήχος, pop και RnB αισθητική, αλλά και ερωτικά, ατμοσφαιρικά ακούσματα, με ethnic επιρροές, αποτελούν μέρος της γκάμας των μουσικών του αναζητήσεων.
Το σίγουρο είναι πως με κάθε του επιλογή, η διάθεση μας εκτοξεύεται στα ύψη !!!!

Μέγας χορηγός: ΔΕΗ

Χορηγός: Ολυμπία Οδός, Χορηγός Εκκίνησης: My Way, Με τη στήριξη: ΛΟΥΞ, TAXI EXPRESS, Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Μέγας χορηγός: ΔΕΗ

Χορηγός: Ολυμπία Οδός,
Χορηγός Εκκίνησης: My Way,
Με τη στήριξη: ΛΟΥΞ, TAXI EXPRESS,
Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Free Transport

Registration

Winner Awards

Medical Support

ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Για να είναι ΕΓΚΥΡΗ η εγγραφή σας παρακαλούμε να καταθέσετε την ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ στη γραμματεία της διοργάνωσης τις ημέρες των δράσεων, προκείμενου να λάβετε το διαπιστευτήριο και τον αριθμό σας για την είσοδο σας στις πίστες.
Για τους ανηλίκους χρειάζεται αντίστοιχα η συγκατάθεση του γονέα (κατάθεση της Δήλωσης από τον γονέα στη γραμματεία αυτοπροσώπως). Κατεβάστε το αρχείο εδώ από εδώ ή ζητήστε το από την γραμματεία εγγραφών.

In order for your registration to be VALID, please submit the LIABILITY DISCLAIMER \to the organization’s secretariat before or during the days of the activities, in order to receive the credential pass and number for taking part to the round. For minors, the consent of the parent is required.

You can also email us to send you the form, before the event.

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Γραμματεία Διοργάνωσης στο κιόσκι της Πλατείας Γεωργίου από 22/05 έως 26/05 και ώρες 09:00 - 21:00

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
τηλ.: (+30) 2610229115.
email: cityinactiongr@gmail.com

δείτε περισσότερες πληροφορίες στο προφίλ του City in Action

Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ευχαριστούμε πολύ!