PATRAS

ROLLERS

ACTION 2023

28.05

2023

σχετικα

Η 2η διοργάνωση του City In Action που θα πραγµατοποιηθεί στην Πάτρα στις 26 – 28 Μαΐου 2023,  έχει και πάλι αφιερωμένη την Κυριακή της στα Rollers, καθώς αυτή την φορά φιλοξενεί το Patras Roller Action 2023, που φέτος πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Πάτρας «Ακαδημία των Σπορ» – Inline Speed Skating, υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τροχοσανίδας (Ε.Ο.Τρ.) και την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. 

Στους αγώνες θα λάβουν μέρος πάνω από 300 αθλητές, εκπρόσωποι ομάδων από όλη την Ελλάδα, καθώς και λάτρεις του αθλήματος ελεύθερης συμμετοχής και κάθε ηλικίας.

Για τη διεξαγωγή του αγώνα θα διαµορφωθεί ειδική πίστα πόλης στο ιστορικό κέντρο, από την οδό Γούναρη έως την οδό Αγίου Νικολάου, στο ύψος της οδού Κορίνθου, περιφραγµένη µε προστατευτικά κάγκελα και ειδικές κατασκευές. 

Η αψίδα εκκίνησης και τερµατισµού θα βρίσκεται στην οδό Γεροκωστοπούλου, ενώ το σημείο συγκέντρωσης και προετοιμασίας των αθλητών και των ομάδων θα είναι η πλατεία Γεωργίου.

Οι αθλητές διαχωρίζονται μεταξύ αθλητών σωματίων και ελευθέρων συμμέτοχων, καθώς επίσης ανά ηλικιακές κατηγορίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους µέσα από τη  σελίδα της διοργάνωσης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που προηγείται, θα λειτουργήσει στην πλατεία Γεωργίου το περίπτερο της διοργάνωσης, όπου το κοινό θα μπορεί να παίρνει σχετικές πληροφορίες ή να καταθέτει τα δικαιολογητικά της εγγραφής του.

*οι φωτογραφίες/video του site προέρχονται από το φωτογραφικό αρχείο της διοργάνωσης City In Action 2022 και τον 1ο Μαραθώνιο Τροχοπέδιλων Πάτρας, που πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με τον Πατραϊκό Όμιλο Τροχοπέδιλών Πάτρας και τον Ποδηλατικό Όμιλο Πάτρας. 

πιστα μαραθωνιου

Start

Γεροκωστοπούλου

Info

Γραμματεία Αγώνα

Finish

Γεροκωστοπούλου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ROLLERS ACTION

Κυριακή, 28 Mαΐου, 2023, 10:00 AM

09:00 - 10:00
Προσέλευση Αθλητών
Διαθέσιμη Πίστα για Προετοιμασία
9:30-10:00
Check In Αθλητών
Παραλαβή Νουμερου
10:30
Έναρξη Αγώνων
12:30*
Λήξη Αγώνων *(εκτίμηση)
12:45*
Απονομές *(εκτίμηση)

ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑΣ « ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ » - INLINE SPEED SKATING

Ο Σύλλογος έχει ξεκινήσει από το 1994 με τα τμήματα Handball basket volley σκάκι ενώ σε ανώτερο επίπεδο εθνικών κατηγοριών έχει αγωνιστεί σε άνδρες και γυναίκες στην Α2 εθνική κατηγορία αντίστοιχα, έχοντας αναδείξει και διεθνής αθλήτριες στη χειροσφαίριση. Από το 2020 δημιούργησε και το τμήμα Inline Speed Skating, όπου είναι και μέλος της Ε.Ο.Τρ.  Οι δραστηριότητες του Inline Speed Skating πραγματοποιούνται σε ασφαλή, περιφραγμένο, και εγκεκριμένο χώρο που βρίσκεται στην εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού σταδίου του Δήμου Πατρέων (Πατρών Κλάους και Ρίτσου). Τέλος συμμετέχει στις εκδηλώσεις της Ε.Ο.ΤΡ. και σε διάφορα events ανά την Ελλάδα!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΟΧΟΣΑΝΙΔΑΣ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τροχοσανίδας (Ε.Ο.Τρ.) ιδρύθηκε στα τέλη του 2021 και είναι αναγνωρισμένη από την ΓΓΑ. Η Τροχοσανίδα αποτελεί Ολυμπιακό Άθλημα και οι Εθνικές Ομάδες έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ολυμπιάδα του 2024 (Παρίσι) και του Λος Άντζελες (2028). Ως Ολυμπιακό Άθλημα εκπροσωπείται στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Τα ιδρυτικά μέλη είναι 21. Μέχρι τα τέλη του χρόνου προβλέπεται ο διπλασιασμός των Σωματείων, ενώ εντός του 2023 προβλέπεται οι αθλητές να ξεπεράσουν τους 2.000. Η Διοίκηση της Ε.Ο.Τρ. συμμετείχε στην πρωτοβουλία του Υφυπουργού Πολιτισμού, αρμόδιο για τον Αθλητισμό, Λευτέρη Αυγενάκη, για την χάραξη «Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου για τον Αθλητισμό – Συμπαίκτες στο Μέλλον του Αθλητισμού», σε συν διοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Γραμματεία Διοργάνωσης στο κιόσκι της Πλατείας Γεωργίου από 22/5 - 26/5 και ώρες καταστημάτων
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
τηλ.: (+30) 2610229115.
email: cityinactiongr@gmail.com

*οι φωτογραφίες/video του site προέρχονται από το φωτογραφικό αρχείο της διοργάνωσης City In Action 2022 και τον 1ο Μαραθώνιο Τροχοπέδιλων Πάτρας, που πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με τον Πατραϊκό Όμιλο Τροχοπέδιλων Πάτρας.

δείτε περισσότερες πληροφορίες στο προφίλ του City in Action

Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ευχαριστούμε πολύ!