LIVE

ΜΕΓΑΛΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Σάββατο 27.05.2023, νοτιο παρκο, 20.30

Mεγάλη υπαίθρια LIVE συναυλία με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και όλους τους συμμετέχοντες στον Ποδηλατικό Γύρο. 

 

STAN-PHOTOweb

City In Action και Ποδηλατικός Γύρος Πάτρας με grande τερματισμό!!!
Ποια είναι η έκπληξη της βραδιάς;

Αμέσως μετά τον τερματισμό του 2oυ Ανοικτού Ποδηλατικού Γύρου Πάτρας, στο Νότιο Πάρκο, το Σάββατο 27 Μαΐου, εκεί θα μας περιμένει ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης για ένα δίωρο που θα μας ταξιδέψει με όλες του τις επιτυχίες.

Τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός. απασχολεί με τη μουσική του έμπνευση τα καλλιτεχνικά δρώμενα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής.

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της νέας γενιάς, έχει δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του εμφάνιση. Είναι ένα από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ενώ τα τραγούδια του στο youtube έχουν εκατομμύρια views. Τα ραδιόφωνα αγαπούν να παίζουν κομμάτια του πολλά από τα οποία έχουν βρεθεί κατά καιρούς στην κορυφή των charts. Θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους, αλλά και γοητευτικούς τραγουδιστές σήμερα στην Ελλάδα.

Ο Stan Αντιπαριώτης δεν σταματά ποτέ να δημιουργεί. Καλλιτέχνης με ανησυχίες δεν διστάζει κάθε φορά να πειραματίζεται με τους ήχους και να δοκιμάζει διαφορετικά μουσικά είδη, προσφέροντας στο κοινό όλο και πιο ενδιαφέρουσες μουσικές προτάσεις.
Θέλει πάντα να δίνει κάτι διαφορετικό στο κοινό του και γι’ αυτό το λόγο ξεφεύγει από τα συνηθισμένα ακούσματα και προτείνει συνεχώς νέα μουσικά μονοπάτια.
Σύγχρονος ήχος, pop και RnB αισθητική, αλλά και ερωτικά, ατμοσφαιρικά ακούσματα, με ethnic επιρροές, αποτελούν μέρος της γκάμας των μουσικών του αναζητήσεων.
Το σίγουρο είναι πως με κάθε του επιλογή, η διάθεση μας εκτοξεύεται στα ύψη !!!

Μέγας χορηγός: ΔΕΗ

Χορηγός: Ολυμπία Οδός, Χορηγός Εκκίνησης: My Way, Με τη στήριξη: ΛΟΥΞ, TAXI EXPRESS, Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Μέγας χορηγός: ΔΕΗ

Χορηγός: Ολυμπία Οδός,
Χορηγός Εκκίνησης: My Way,
Με τη στήριξη: ΛΟΥΞ, TAXI EXPRESS,
Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

ΠΙΣΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ

Κατά την διάρκεια του 3ημέρου θα τοποθετηθούν στην Πλατεία Γεωργίου ειδικές πίστες εκπαίδευσης και δεξιοτεχνίας για το κοινό. 

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΠΙΣΤΑ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗ

Αφιερωμένη στους 17 στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., για παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών.

Η ποδηλασία αποτελεί πλέον ένα από τα πιο ανερχόμενα αθλήματα στην Ελλάδα και ο κόσμος αγκαλιάζει το ποδήλατο ως μέσο άθλησης, ψυχαγωγίας και οικολογικής μετακίνησης. Οι εκδηλώσεις του HERO 2030 bike festivals είναι Δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες, δεν έχουν κερδοσκοπικό χαρακτήρα και γίνονται με την υποστήριξη του Περιφερειακού Κέντρου Πληροφόρησης των Ηνωμένων Εθνών, της μεγαλύτερης ποδηλατικής κοινότητας «εν κινήσει» και την οργανωτική μέριμνα της «enzyme».
Με εμπόδια όπως «Ο Σαλίγκαρος της Υγείας», «Η Πόρτα της Καινοτομίας», «Το Ζικ Ζακ της Συνεργασίας», κ.α, τα παιδιά γυμνάζουν το σώμα και τη σκέψη τους και έρχονται σε επαφή με τους 17 Στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε, σε μια πρωτότυπη ποδηλατική πίστα δεξιοτεχνίας λαμβάνοντας ερεθίσματα για πιο ενεργό ρόλο στον κόσμο που καλούνται να «κατακτήσουν». Ανεξάρτητα με το ποιος θα τερματίσει πρώτος ή τελευταίος, όλοι είναι νικητές! Παράλληλα πιστοποιημένοι εκπαιδευτές ποδηλασίας μαθαίνουν στα παιδιά τις πρώτες γνώσεις για την Ποδηλατική Οδική Ασφάλεια, Ποδηλατική κουλτούρα και συμπεριφορά.

Λίγα λόγια για την Ποδηλατική κίνηση «Εν Κινήσει»

Η Ανεξάρτητη Ποδηλατική Κίνηση «εν κινήσει» αφουγκράζεται, συζητά, σχεδιάζει, προτείνει, συντονίζει και βοηθάει την υλοποίηση ποδηλατικών δράσεων, ενώνοντας όλους τους ποδηλάτες σε ένα κοινό στόχο: την προβολή και την ανάπτυξη της ποδηλασίας σαν τρόπο
ζωής, σαν φιλοσοφία, σαν αθλητική δράση. Βασικές τις δράσεις είναι οι σειρά εκδηλώσεων «HERO 2030 bike festivals», η Πανελλαδική καμπάνια «Μοιράσου το δρόμο», οι δράσεις για την «Παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου», ο μήνας «Με το ποδήλατο στη δουλειά», η πρωτοβουλίες
για την « Ευρωπαική εβδομάδα κινητικότητας » κ.α

Λίγα λόγια για τους 17 Στόχους των Ηνωμένων Εθνών για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Όπως έχει αναφέρει ο Αντόνιο Γκουτέρες, ΓΓ ΟΗΕ: «Οι Στόχοι για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη είναι το μονοπάτι που μας οδηγεί σε ένα κόσμο δικαιότερο, πιο ειρηνικό και ευημερούντα, και σε έναν υγιή πλανήτη. Είναι επίσης μια πρόσκληση για αλληλεγγύη μεταξύ των γενεών. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο καθήκον από το να επενδύσουμε στην ευημερία των νέων.»

DJs SET 3 DAYS LONG

Τρεις ημέρες non stop μουσικής με guest DJs κρατάνε την αδρεναλίνη στα ύψη !

ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ROLLERS  - SKATERS - ΠΟΔΗΛΑΤΑ TRIAL 

Κατά τη διάρκεια του 3ημέρου και με κορύφωση την Παρασκευή το βράδυ και το πρωινό του Σαββάτου η πλατεία Γεωργίου θα μετατραπεί σε μία μεγάλη πίστα με δράσεις, happenings
και επιδείξεις από αθλητικά σωματεία ποδηλατών και τροχοπέλιδων, συλλόγους rollers και skaters.

 

ANIMATER & HAPPENINGS

Καθημερινά η πλατεία θα γεμίζει χρώμα με ζογκλέρ και ανιματερ που θα κάνουν τα κόλπα τους στους μικρούς περαστικούς και θα τους μοιράζουν μπαλόνια

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Γραμματεία Διοργάνωσης στο κιόσκι της Πλατείας Γεωργίου από 22/05 - 26/05 και ώρες 09:00 - 21:00

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
τηλ.: (+30) 2610229115.
email: cityinactiongr@gmail.com

δείτε περισσότερες πληροφορίες στο προφίλ του City in Action